KALEIWERKEN – KALEIEN VAN GEVELS

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek dat we met een blokkwast of machinaal aanbrengen. Wij hebben een gespecialiseerd team met een passie voor kaleien, want om het beste van het beste te leveren moet je de job graag doen.

Belangrijk om te weten:
Wordt uw spouwmuur geïsoleerd? Dan raden wij u aan om met uw gevel zeker NIET te laten schilderen met een gesloten verfsysteem. Geïsoleerde gevels kunnen enkel afgewerkt worden met volledig dampopen systemen. Er zijn ademende verfsystemen op de markt. Het meest ademende systeem is kalei. Kalei aanbrengen met een wormpomp is meer rendement, betere kwaliteit en scherpe prijzen!

Wij beschikken over de beste wormpompen (Putzmeister). Deze toestellen worden gebruikt op grote oppervlakken. Door gebruik te maken van zulke toestellen bieden wij zéér scherpe prijzen. Kwalitatief zijn de werken ook beter. Alle ondergronden worden na het aanbrengen met de wormpomp afgewerkt met blokkwasten. Afwerking kan zowel in dikke, dunne, grove of fijne structuur.

HOE GAAN WE TE WERK?

1. Stelling wordt geplaatst door onze eigen stellingafdeling (aanvraag van vergunningen tot keuring van de stelling wordt allemaal door ASW Benelux geregeld)

2. Gevels worden met warm water en aangepaste druk gereinigd

3. Afplakken en afdekken van alle deuren en ramen

4. Waar nodig bijwerken van de voegen en te herstellen delen

5. Aanbrengen van de kalei (manueel en/of machinaal)

6. Gevel kan zowel in grove als zeer fijne structuur afgewerkt worden

7. Kalei zelf kan afgewerkt worden in de gewenste kleur

8. Met deze coating zal uw gevel voor altijd egaal blijven ook bij slagregen

VIDEO'S