Gevelbeplating schilderen of spuiten

 

Werkwijze gevel spuiten

Wij zijn gespecialiseerd in gevelspuiten, wat een goedkope en effectieve manier is om een coating op een gevel aan te brengen. Wij gebruiken een airless spuit om de coating gelijkmatig en nauwkeurig aan te brengen, zonder aanzetten of kleur verschillen. Wij werken met de beste spuit machines van Graco. Met middel van airless en de geschikte lange lans kan men stukken van 7 meter hoog in één deel spuiten. Dit heeft veel voordelen bij het spuiten van damwand en sandwichpanelen. Bovendien kunnen wij indien nodig hoogwaardige reparaties uitvoeren. Het reinigen van het oppervlak voor het aanbrengen van de coating is belangrijk voor het succesvol aanbrengen van de coating, wat wij ook aanbieden als onderdeel van onze dienstverlening.

Met onze methode van gevelspuiten kunt u ervoor zorgen dat uw gebouw er jarenlang egaal en mooi uitziet. Wij zijn er trots op onze klanten deze kosteneffectieve en betrouwbare oplossing voor het aanbrengen van coatings te kunnen bieden. Damwand gevelbeplating kan je perfect spuiten met de juiste spuittechnieken. Stalen gevelbeplating spuiten kan je zelf niet spuiten. Voor een mooie en strakke uitstraling wordt eerst een grondige reiniging uitgevoerd, zodat alle vervuiling aftespoel wordt.

Een nieuwe uitstraling is altijd een meerwaarde voor een vastgoed. Een beplating kan deuken hebben. Deze worden meestal gemaakt door een heftruck, leveranciers, … Als het over een kleine oppervlakten gaat nemen wij deze als reparatie werk. Bij grote beschadigingen wordt er nieuwe plaat en nieuwe coating geplaatst. Soms is een aanpassing enkel probleem vragen. ASW Benelux geeft u een kostenbesparende advies. Een vakkundige afwerking is noodzakelijk. Damwandplaten worden blootgesteld aan verschillende zaken. Deze worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Uv-straling, vorst, wind en hitte. Voor een kostenbesparend advies op locatie kunt u via ons offerteformulier een aanvraag indienen.

 

Gevelverf spuiten vs. schilderen – de voordelen in één oogopslag

Spuiten is een geweldige manier om snel verf aan te brengen op gevels en grote oppervlakken. Met een airless spuittechniek kunt u gemakkelijk grote oppervlakken met verf bedekken in een fractie van de tijd die het handmatig schilderen zou kosten. De aantal vierkante meters bepalen de methode van spuiten. Een renovatie project voor gevelbeplating voeren we enkel maar uit met roestwerende coatingen. Spuiten is een efficiënter en ideaal manier voor gestructureerde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk, luiken, en nog veel meer. De spray dringt beter door in deze oppervlakken en zorgt voor een meer samenhangende afwerking die er professioneel uitziet en langer meegaat.

Bovendien, met de juiste hoeveelheid druk toegepast tijdens het spuiten, kan de toepassing van verf worden aangepast voor dikkere of dunnere lagen, afhankelijk van het gewenste resultaat. Al met al biedt spuitwerk vele voordelen ten opzichte van zijn handmatige tegenhanger als het gaat om gevels en andere grote oppervlakken. Verweren loodsen en industriële gevelplaten worden als nieuw afgewerkt. Met het coaten van damwanplaten zorgen wij ervoor dat men de laagdikte maximaal dik aanbrengen. Zonder dat het begint aftelopen.Een ideale laagdikte is perfect voor de weersinvloed, verkleuren van de gevels en loods. Top service vind je bij ASW Benelux. Bij ons op kantoor kan u stalen bekijken. Deze stalen gebruiken worden ook gebruikt op de hechting te testen.

 

Damwand spuiten?

Damwand spuiten is een geweldige manier om het uiterlijk van uw bedrijfspand of woning te verbeteren. Het is een betaalbare manier om uw gebouwgevels een hoogwaardige afwerking te geven die de tand des tijds zal doorstaan. Bij een damwandspuiterij vindt u specialisten in het coaten van damwanden en het spuiten van damwanden met vrijblijvende offertes beschikbaar. De spuiters zijn experts in het aanbrengen van diverse coatings op damwanden, zodat deze er zo goed als nieuw uitzien en jarenlang meegaan. Coaten van damwandplaten worden altijd roestwerend afgewerkt. Bij ASW Benelux gebruiken we PPG, Caparol en Mathys producten. Ondergronden kunnen verschillen, vandaar ook de brede gamma van producten. Zoals bij elk schilderwerk heb je de beste product en oplossing. Ook voor aluminium zijn er zeer goede producten.

Ze bieden een scala aan diensten, waaronder het voorbereiden van het oppervlak, zandstralen, gronden, schilderen en meer. Met hun ruime ervaring en kennis kunnen zij kwaliteitsresultaten leveren die zeker aan uw wensen voldoen. Of er nu coating aan te brengen is voor een bedrijfspand of woning, u kunt vertrouwen op het team van een damwandspuiterij voor kwaliteitswerk.
Neem vandaag nog contact op voor een gratis vrijblijvende offerte!

 

Gevels, daken en damwand spuitwerk

ASW Benelux is gespecialiseerd in het spuiten van gevels, daken en damwanden. Wij beschikken over veel kennis en ervaring in het spuiten van deze oppervlakken, met de beste technieken en gereedschappen. Ons gespecialiseerde team kan elk oppervlak voorzien van de beste coating die op de markt verkrijgbaar is, of het nu gaat om woonhuizen of commerciële gebouwen. Wij bieden b.v vrijblijvende offertes aan voor elke projectgrootte, zowel van 100 m² maar ook voor 15 000 m². We kunnen ook specialistische coating voor damwanden leveren, waarbij we onze kennis en expertise gebruiken om de klus goed te klaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en voor een gratis en vrijblijvende offerte. Geef je gevelbekleding een gevelcoating waar je 20 jaar mee verder kan. Een duurzaam afwerking is ons doel.

 

Waarom damwand coating belangrijk is

Damwandcoating is een belangrijk onderdeel van de bescherming van damwanden tegen corrosie. Damwanden staan bloot aan verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en buitengewone temperaturen. Deze omstandigheden kunnen corrosie aan de damwand veroorzaken als ze niet worden beschermd. Het aanbrengen van een beschermende coating kan dit helpen voorkomen. Damwand spuiten is een van de meest gebruikte methoden om coatings aan te brengen en is ook een veel goedkopere optie dan andere beschermingsmethoden. Het helpt beschermen tegen roestvorming en andere vormen van corrosie bij damwanden die aan verschillende weersomstandigheden worden blootgesteld.

Het spuiten gebeurt meestal de buitenkant van de damwand en kan de levensduur ervan aanzienlijk verlengen. Damwandcoating is een belangrijke stap in de bescherming van uw damwand tegen corrosie en mag niet over het hoofd worden gezien bij het overwegen van manieren om ze tegen de elementen te beschermen. Het spuiten is niet met een latex 🙂 Voordelig latex spuiten kan je op zulke platen niet gebruiken. Meest gebruikte producten zijn van Caparol (Carbon versterkte producten)

 

Voordelen van damwand spuiten

Het spuiten van damwanden is een geweldige manier om het uiterlijk en de prestaties van damwanden te verbeteren. Spuiten zorgt voor een gecertificeerde coating die helpt beschermen tegen corrosie, verwering en andere externe bedreigingen die damwanden na verloop van tijd kunnen beschadigen. Deze coating maakt het ook gemakkelijker om regelmatig onderhoud en reparaties aan de damwand uit te voeren. Daarnaast kan het aanbrengen van een gespoten coating op damwanden ook het algehele esthetische uiterlijk verbeteren. Damwanden spuiten wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen.

Het is een voordelige manier om ervoor te zorgen dat uw damwand jarenlang meegaat zonder dat deze vaak gerepareerd of vervangen hoeft te worden. De gecertificeerde coating die bij het spuitproces wordt gebruikt, biedt bovendien een extra beschermingslaag tegen milieubedreigingen zoals zure regen, blootstelling aan zout water en ultraviolette straling van de zon. Met deze voordelen in gedachten, is het gemakkelijk te zien waarom zoveel mensen zich tot deze methode wenden om hun damwand investeringen te beschermen.

 

Gevel spuiten: uw gevels weer als nieuw

Gevelspuiten is een geweldige manier om uw gevels er weer als nieuw uit te laten zien. Hierbij wordt een bekleding op de bestaande gevel gespoten om deze een frisse en schone uitstraling te geven. Gevelspuiten kan op elk type gevel worden toegepast, van bakstenen en stenen muren tot cederhouten gevels, metalen bekleding en zelfs stucwerk. Het proces is relatief eenvoudig – eerst wordt het oppervlak gereinigd door middel van hogedrukreiniging of zandstralen. Vervolgens wordt een beschermende coating aangebracht voordat het eigenlijke spuitwerk begint. Het spuitproces verzegelt de muur en zorgt voor een egale afwerking die er weer als nieuw uitziet. Gevelspuiten zorgt niet alleen voor een strakke en moderne uitstraling van de buitenkant van uw woning, maar helpt deze ook beschermen tegen de elementen en verbetert de algehele levensduur.

 

De prijs voor het spuiten van de gevel gaat per m2!

Het spuiten van een gevel is een goedkope manier om het m² van een gebouw bij te werken en te beschermen. Het kan gebruikt worden om het uiterlijk van een gebouw te herstellen of het een geheel nieuwe stijl te geven. De prijs voor het spuiten van de gevel is per m2, met vrijblijvende offertes beschikbaar. De meeste oppervlakken moeten voor het spuiten worden afgeplakt, zodat de rest van het gebouw niet wordt aangetast door overspray of overtollige verf. Nadat dit is gedaan, is het relatief snel en eenvoudig om meerdere lagen verf over het gehele oppervlak aan te brengen, wat zorgt voor een langdurige afwerking met prachtige resultaten. Dus als u op zoek bent naar een voordelige manier om uw gevel op te frissen, dan kan het de moeite waard zijn om te overwegen deze te laten spuiten.