Anti-graffiti behandeling: snel graffiti verwijderen?

 

Wat is anti graffiti coating?

Dit is een kleurloos bescherming die is bedoeld om oppervlakken te beschermen tegen het aanbrengen van graffiti. Het helpt voorkomen dat ongewenste kunstwerken, slogans en symbolen op muren, ramen en andere oppervlakken worden gespoten, geschilderd of geëtst. De coating vormt een beschermende barrière op het oppervlak, waardoor verf en markers zich moeilijk kunnen hechten. Vervuiling die er toch doorheen komt, kan dankzij de coating gemakkelijk worden verwijderd, meestal zonder het onderliggende oppervlak te beschadigen.

Anti-graffiti coatings zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik op vrijwel elk oppervlak. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden aangebracht en bieden langdurige bescherming tegen vandalisme. Je hebt semi permanente en een permanente anti-graffiticoating. Er is een breed gamma producten, maar deze zijn niet allemaal goed of de juiste oplossing. Sommige vervuilingen dringen diep in de ondergrond. Waardoor de gemiddeld risico op schaduw effect tijdens het verwijderen groter is.

Dus een anti-graffiti oplossing is niet zo simpel. Wij werken met gecertificeerde vakmannen die echt weten wat verwijdering is en hoe je het aanbrengen van een anti-graffiti doet.

 

Welke soorten beschermingen zijn er?

De beschermingsproducten zijn een geweldige manier om oppervlakken te beschermen tegen vandalisme. Vervuiling kan verschillende ondergronden zoals beton en metselwerk beschadigen en een kleurloos bescherming kan deze schade helpen voorkomen. Er zijn verschillende soorten producten beschikbaar voor gebruik op verschillende ondergronden. De meeste coatings zijn ofwel opofferend ofwel permanent, afhankelijk van de behoeften van het te beschermen oppervlak. Opofferende coatings bevatten een speciale chemische stof die reageert met spuitverf en andere graffitimaterialen, waardoor ze gemakkelijker te verwijderen zijn zonder de ondergrond eronder te beschadigen.

Permanente coating vormen een sterke toplaag bovenop het substraat, waardoor verf of andere materialen zich niet kunnen hechten. Anti graffiti product kunnen worden gebruikt op verschillende ondergronden, waardoor ze ideaal zijn voor het beschermen van zowel particuliere als openbare ruimtes. Aangebrachte producten moeten o.a ook tegen weersinvloed, groene aanslag, vergrijzing, verkleuringen, heet water, enz. geschikt zijn. Voor overheidswerken en de meeste projecten wordt er een dampopen systeem gevraagd. Ook door de veiligheids- redenen zijn we voorzichtig met producten op basis van polyurethaan. Polyurethanen zijn niet geschikt voor alle binnen ruimtes. Vanwege de duurzaamheid is dit dan wel terug één van de beste beschermingen.

Vraag gerust een vrijblijvend offerte.

 

Is er een anti graffiti coating voor op hout?

Ja, er bestaat een beschermingscoating voor houten ondergrond. Deze is ontworpen om houten oppervlakken te beschermen tegen schade en verkleuring door graffiti en andere vormen van vandalisme. Deze beschermlaag vormt een barrière die het houtoppervlak beschermt tegen de oplosmiddelen en verf die bij graffiti worden gebruikt. Het heeft ook een hoge weerstand tegen UV-stralen, wat verbleking of verkleuring helpt voorkomen. Bovendien kan het ook op verschillende andere oppervlakken worden aangebracht, waaronder beton, metaal en metselwerk.

Dit maakt het een ideale optie voor het beschermen van verschillende soorten eigendommen tegen graffitischade. Met deze producten is bijna alle graffitis makkelijk verwijderd. Preventieve maatregelen zullen je veel tijd en geld besparen. Er zijn voorbeeld graffiti of tagging gemaakt tussen de winter periode op houten gevels en muren, die je er gemakkelijk schoon kan krijgen.

Dit hangt van de ondergrond en de weersomstandigheden, mos, vorst. Dit geeft dan een slechte hechting. Waardoor de ondergrond echter een slechte hechting geeft aan de graffiti.

 

Welke kleuren kan ik bestellen?

Wanneer het gaat om het beschermen van uw eigendom tegen graffiti, is een van de beste oplossingen het gebruik van een anti graffiti coating. Deze speciale coating wordt aangebracht op elk oppervlak dat u wilt beschermen tegen ongewenste graffiti, en het kan komen in een verscheidenheid van kleuren.

Afhankelijk van het merk dat u koopt, kunt u een antigraffiticoating in bijna elke kleur bestellen die u kunt bedenken. De gemeenschappelijke kleuren voor dit type van deklaag omvatten zwart, wit, grijs, rood, blauw, groen en bruin.

Als u een specifieke kleur nodig hebt die niet meteen beschikbaar is, zijn de meeste bedrijven bereid om met u samen te werken om een aangepaste kleurenoptie te bieden. Met dit type van bescherming tegen graffiti, kunt u erop vertrouwen dat uw eigendom er op zijn best zal blijven uitzien zonder dat er regelmatig schoonmaakbeurten of reparaties nodig zijn als gevolg van ongewenst kunstwerk.

 

Hoe kan ik eenvoudig graffiti verwijderen?

Het verwijderen van graffiti kan een moeilijke taak zijn, maar er zijn veel opties beschikbaar om u te helpen. Als de graffiti op een buitenoppervlak zit, zoals een muur of een hek, is een van de beste manieren om het te verwijderen het gebruik van een graffiti verwijderingsproduct. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van graffiti en zijn er in verschillende vormen, zoals gels, vloeistoffen en spuitbussen. Daarnaast kan een anti-graffiti coating worden aangebracht op buitenoppervlakken om verdere schade door graffiti te voorkomen.

Deze coating vormt een onzichtbare barrière die graffiti en vuil afstoot en gemakkelijk kan worden afgewassen met water of andere schoonmaakmiddelen. Voor kleinere oppervlakken kan ook een koekjessnijder worden gebruikt om de verf te verwijderen. Druk gewoon de cookie cutter tegen het geverfde gebied en beweeg het heen en weer totdat alle verf is verwijderd.

Met deze eenvoudige hulpmiddelen kunt u gemakkelijk ongewenste graffiti verwijderen zonder al te veel moeite!

 

Waar kan je het aanbrengen?

Anti-graffiti coating is een geweldige manier om oppervlakken te beschermen tegen graffiti. Dit type coating biedt een beschermende barrière die bestand is tegen blijvende schade door graffiti. De coating kan worden aangebracht op verschillende poreuze ondergronden, waaronder beton, metselwerk en gevels.

De beste manier om de coating aan te brengen is met een spuit of roller – dit zorgt voor een gelijkmatige toepassing die lang meegaat. Voordat u de coating aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat het oppervlak schoon en vrij van vuil is. Zodra het oppervlak is geprepareerd, kunt u beginnen met het aanbrengen van de anti-graffiti coating in dunne lagen.

Laat elke laag drogen voordat u een nieuwe toevoegt, totdat u de gewenste dikte en bescherming hebt bereikt. Met de juiste toepassing en onderhoud van anti-graffiti coating, kunt u met succes uw oppervlakken beschermen tegen blijvende schade veroorzaakt door graffiti.

 

Prijzen en specialisten

Graffiti is een probleem dat moeilijk te verwijderen kan zijn. Een anti graffiti coating kan helpen de hoeveelheid graffiti schade te verminderen en maakt het makkelijker om het te verwijderen. De prijs van een anti graffiti coating hangt af van het type ondergrond, waarbij wax of mavro coatings meestal rond de $15 per m2 kosten.

Er zijn specialisten nodig om de coating aan te brengen en het oppervlak erop voor te bereiden, en ook om ervoor te zorgen dat poreuze ondergronden zoals betonnen oppervlakken goed zijn afgedicht voordat een semi-permanente coating wordt aangebracht. Na elke toepassing zal ook reiniging nodig zijn, vooral voor meer poreuze ondergronden zoals beton. Al met al kan investeren in een anti graffiti coating tijd, geld en moeite besparen bij het opruimen van graffiti op uw terrein.

 

Gevel beschermen tegen grafitti

Het beschermen van gevels tegen graffiti is een belangrijke overweging voor elk gebouw. Het coaten van de buitenkant van een gebouw kan helpen beschermen tegen zure regen, oplosmiddelen, chemicaliën en graffiti. Gemetselde oppervlakken zoals natuursteen, beton en baksteen zijn poreus, dus moeten ze worden behandeld met een beschermende coating om ze te beschermen tegen graffiti en andere schade. Coatings op waterbasis zijn een goede keuze voor de bescherming van gevels omdat ze milieuvriendelijk zijn en het metselwerk niet beschadigen.

Anti-graffiti coatings bieden een extra beschermingslaag door een glad oppervlak te creëren dat voorkomt dat verf of markers aan de buitenkant van het gebouw blijven kleven. Deze coatings zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verwering en UV-blootstelling en kunnen ook beschermen tegen vuil, stof, luchtvervuiling en zuren in de atmosfeer.

Met de juiste beschermende coating kunt u uw gevel jarenlang onberispelijk houden.

 

2 soorten anti-graffiti coatings

Anti-graffiti coatings zijn coatings die worden aangebracht op gevels van gebouwen, muren en andere oppervlakken ter bescherming tegen vandalisme door graffiti. Er zijn twee soorten coatings: permanente en semi-permanente. Permanente anti-graffiti coatings zijn meestal gemaakt van olie- of oplosmiddelhoudende materialen en bieden een langdurige bescherming tegen graffiti. Ze kunnen echter moeilijk te verwijderen zijn als het oppervlak moet worden overgeschilderd of vervangen.

Semi-permanente anti-graffiti coatings zijn meestal op waterbasis en bieden een gemakkelijkere oplossing voor het verwijderen van graffiti van oppervlakken. Ze bieden een meer kosteneffectieve methode van bescherming tegen graffitischade omdat ze indien nodig gemakkelijk met een hogedrukreiniger kunnen worden verwijderd. Met beide soorten anti-graffiti coatings kan het oppervlak worden gereinigd zonder dat telkens een nieuwe laag moet worden aangebracht. Dit maakt ze ideaal voor gebieden die vaak moeten worden schoongemaakt van graffiti of andere vormen van vandalisme.

 

Graffiti laten verwijderen

Het verwijderen van de graffiti kan een moeilijke en dure taak zijn. Als de vervuiling niet snel wordt aangepakt, kan hij schade veroorzaken aan het oppervlak waarop hij is aangebracht. Deze schade kan variëren van verbleekte verf tot etsen in het oppervlak. Mocht er graffiti zijn is het belangrijk om graffiti zo snel mogelijk te laten verwijderen. Een goede manier om zulke problemen in de toekomst te voorkomen is door middel van bescherming op kleur of kleurloos te gebruiken. Deze coatings worden aangebracht op oppervlakken zoals muren of gebouwen en vormen een beschermend schild tegen toekomstig vandalisme. De coating maakt het verwijderen van graffiti ook veel gemakkelijker en goedkoper dan het opnieuw schilderen of vervangen van beschadigde oppervlakken.

Producten om graffiti te verwijderen hangt van de schoon te maken ondergrond. Je hebt veel merken zoals b-wax, hydro, protocol, Protectguard, …

Een erkend uitvoerder vragen voor het aanbrengen van de bescherming is de goedkoopste oplossing. Dan kan het verwijderen meestal met water- en/of product.

Een preventie voor vervuiling op kunststof speeltoestellen, pvc heeft dan weer een behandelingstechniek. Je hebt daarvoor nano producten. De nanodeeltjes doen hun werk ook zeker goed. Maar de duurzaamheid is wat minder tegenover de polyurethaan producten.

 

Prijs anti-graffiti behandeling

Deze behandeling is een kleurloos bescherming die kan dienen tegen graffiti en andere milieuschade. Dit type behandeling bestaat in zowel semi-permanente als permanente coatings. Semi-permanente coatings zijn ontworpen om na verloop van tijd weg te slijten, terwijl permanente coatings een langduriger oplossing bieden. Beide soorten behandelingen beschermen oppervlakken tegen vandalisme of beschadiging door graffiti.

De behandeling werkt als een barrière tussen het oppervlak en de graffiti, waardoor deze niet aan het oppervlak kan hechten en gemakkelijk kan worden verwijderd zonder resten of schade achter te laten. Dit type coating helpt het oppervlak jarenlang te beschermen en bespaart geld op toekomstige schoonmaakkosten in verband met het verwijderen van de “kunstwerk”.

 

Permanente anti-graffiti coating

Permanente bescherming is een geweldige manier om uw eigendom te beschermen tegen graffiti. Het werkt door het creëren van een harde beschermende laag die niet kan worden doorboord door verf of andere stoffen. De coating maakt het ook mogelijk de graffiti gemakkelijk te verwijderen, zonder de ondergrond te beschadigen. Er zijn verschillende soorten permanente anti-graffiti coatings op de markt, zoals watergedragen en hydrocoatings. Deze coatings worden meestal geleverd in meerdere lagen die op elke ondergrond kunnen worden aangebracht en die een langdurige bescherming tegen graffiti bieden.

Permanente anti-graffiti coating is een effectieve oplossing om uw eigendom te beschermen tegen vandalisme en ervoor te zorgen dat graffiti gemakkelijk kan worden verwijderd als het toch gebeurt. Met dit type coating kunt u erop vertrouwen dat uw eigendom jarenlang beschermd blijft.

 

De beste aanbieding vind je bij ASW Benelux

ASW Benelux levert een top of the line anti graffiti coating die perfect is om uw eigendom te beschermen tegen ongewenste graffiti. Deze unieke coating biedt een uitstekende bescherming tegen alle soorten graffiti, waaronder spuitbussen, stiften en zelfs potloden. De antigraffiticoating is ook hoogst duurzaam en kan extreme temperaturen, vochtigheidsniveaus, en ruwe weersomstandigheden weerstaan. Bovendien, is de deklaag niet-toxisch en bevat geen gevaarlijke chemische producten of oplosmiddelen.

Met deze coating kunt u er zeker van zijn dat uw eigendom jarenlang beschermd zal zijn tegen graffitischade. Bovendien is de anti graffiti coating gemakkelijk aan te brengen en kan snel worden gedaan zonder dat er speciale gereedschappen of apparatuur nodig is. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare oplossing om uw pand te beschermen tegen graffitischade, dan is de anti-graffiti coating van ASW Benelux zeker het overwegen waard.

 

Vakspecialisten anti graffiti coating in België, Nederland en Luxemburg

Professionele aanpak is de geweldige manier om oppervlakken te beschermen tegen ongewenste handtekeningen. Deze toplaag worden aangebracht als een extra beschermingslaag en zorgen voor een extra laag duurzaamheid die het risico op graffitischade helpt verminderen.

De kleurloze laag werkt als een barrière tegen verf en andere soorten corrosie en slijtage, waardoor het voor vandalen moeilijker wordt om op oppervlakken te schrijven of te spuiten. Het biedt ook bescherming tegen zon, regen en andere omgevingsfactoren die na verloop van tijd schade aan oppervlakken kunnen veroorzaken.

Professionele procudten zijn zeer effectief in het beschermen van oppervlakken tegen graffiti en kunnen worden gebruikt op zowel binnen- als buitenoppervlakken. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar langdurige bescherming tegen graffiti risico’s in Nederland – België en Luxemburg.