+32(0)4 93 11 40 08 Ma - Zo 06:00 - 20:00 Beschikbaar op elke locatie!
10 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE WERKEN
GROOT MARKTAANDEEL
IN BENELUX & GROEIEND!
KLANTTEVREDENHEID
ALTIJD OP NR. 1
OFFERTE AANVRAAG

Dé schilder- en reinigingsbedrijf

DIENSTENAANBOD

Industriële schilderwerken

Vertrouw op 20+ jaar industriële werkervaring & kennis van ASW Benelux! Onze vakmensen verzorgen jaarlijkse méér dan 100.000 m² aan schilderwerken en 150.000 m² aan reinigingswerken.

Buitenschilderwerken Delhaize Turnhout

Onze vakmannen zijn professionele schilders met kennis in uiteenlopende schildertechnieken. De juiste tools en kennis zorgen voor een efficiënte aanpak voor zowel kleine als grote oppervlakken.

binnenschilderwerken luchthaven Zaventem brussel

U wilt meer dan alleen maar een nieuwe laag verf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen decoratie- interieuradvies en verzorgen elk jaar méér dan 50.000m².

Brandwerende schilderwerken

Onze brandwerende en brandvertragende verfproducten voeren wij uit op stalen constructies, muren, houtwerken etc. Onze experts houden rekening met de wettelijke vereisten en erkende coatingnormen.

Chemische reinigingswerken

Wij benaderen elke reinigingsuitdaging doeltreffend en zorgen voor een oplossing op maat. Dagelijks of periodiek behoefte aan ons? ASW Benelux reinigt gevels, glas, nieuwbouw, renovaties, industriële opdrachten & meer.

Stoomreiniging

In vergelijking met andere straaltechnieken is stoomreiniging een goedkope & milieuvriendelijke oplossing. Dit is een efficiënte methode om sterk hechtend vuil op een niet agressieve manier te verwijderen zonder iets te beschadigen.

Kaleiwerken

ASW Benelux heeft meer dan 3 decennia aan ervaring in kaleien. Jaarlijks voert ASW Benelux méér dan 60+ aan kaleiwerken uit. Met kaleien wordt uw gevel waterdicht en volledig dampopen. Dit is de enige echte en meest efficiënte manier om uw gevel volledig waterdicht te kunnen beschermen.

Anti graffiti

Niet alleen is graffiti verwijderen een specialiteit van ASW BENELUX, belangrijker nog is het langdurig beschermen van oppervlakken tegen ongewenste graffiti. De combinatie van bescherming en goed onderhoud zorgt ervoor dat uw gevel langdurig mooi en proper blijft.

Dakgoten zijn van essentieel belang! Wij analyseren de nodige zaken en zorgen ervoor dat het duurzaam wordt beschermt en tevens een decoratieve uitstraling heeft. Onze professionals kunnen zelfs dakgoten heel slechte staat redden met doeltreffende oplossingen.

dakcoating

U heeft alles geprobeerd en gedaan, maar het lukt u niet om een lek te dichten? Met een speciaal vloeibaar product zijn wij in staat om op alle mogelijke plekken lekken te dichten. Ideaal voor moeilijke plekken waar er niet kan gewerkt worden met roofing of dergelijke materialen.

Vloercoating

120.000 m²/jaar aan opdrachten voor vloercoatings en een indrukwekkende spuitcapaciteit per dag van 5.000 m² per dag zorgen ervoor dat wij de vertrouwde partner zijn van ziekenhuizen, parkings, fabrieken en nog veel meer. Bij ons zal u alleen maar het mogelijke horen en geen verkooppraat!

Spuit & straalwerken

Met (zand)stralen blaast u uw gevel nieuw leven in, dit kan zowel droog als nat. Deze reinigingsmethode wordt vaak gebruikt om oude verf te verwijderen en is geschikt voor de meeste ondergronden. Hierna kan er opnieuw geschilderd of gekaleid worden. Dit met een levensduur en garantie van 10 jaar.

KIES VERSTANDDIG EN KIES VOOR DÉ MARKTSPELER ASW Benelux

VAKBEKWAAMHEID & SERVICE OP NR.1

HOOGSTAANDE AFWERKING

ASW Benelux is uw solide partner in schilderwerken, reinigingswerken en nog veel meer. Onze talloze referenties en hoge graad aan tevreden klanten hebben ervoor gezorgd dat wij een gereputeerd bedrijf zijn in de Benelux.

Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat wij al jarenlang een betrouwbare partner zijn voor zowel particulieren, kmo’s als voor multinationals en overheidsinstanties. Alvorens wij aan uw project beginnen, zorgen onze vakmensen voor het afdekken en beschermen van uw kostbaar materiaal, interieur en exterieur.

Tevens zorgen wij ervoor dat al onze werken met de grootste zorg en kwalitatieve afwerking worden geleverd. Tot slot hechten wij zeer veel belang aan de beste verf, de juiste vakmensen en beschikken wij over al het nodige materiaal en machines. Dit creëert een snelle, efficiënte en doeltreffende aanpak.

VOOR PARTICULIEREN & BEDRIJVEN

IN ASW BENELUX KUNT U VERTROUWEN

Wij maken geen onderscheid tussen particulier of grote multinational. Onze aanpak is altijd direct, transparant en elk project behandelen wij met de grootste zorg en belangstelling. Wij laten atlijd een blijvende indruk achter.